DCMD.info Belangengroep voor DCMD-patiënten

In het kader van veiligheid is het niet mogelijk om u automatisch in te schrijven als lid van DCMD.info. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact belangrijk.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de belangengroep voor DCMD-patiënten? Meldt u dan aan als patiënt of betrokkene. U dient hiervoor een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld duidelijk de naam van de patiënt of betrokkene, e-mailadres(sen), telefoonnummer(s) en (eventueel) de overige adresgegevens.
Vergeet niet om ons op de hoogte te brengen van veranderingen. Als wij alleen uw e-mailadres hebben en dit verandert, bent u voor ons ontvindbaar. Post kunt u sturen naar DCMD.info, Postbus 162, 5240AD Rosmalen. 

Informatie over contact met lotgenoten en familieleden vindt u hier.

LET OP: DCMD.info is een belangengroep opgezet om onderzoek naar genezing van DCMD mogelijk te maken. De belangengroep wordt beheerd door vrijwilligers (patiënten & betrokkenen) en kan geen medisch advies geven. Wilt u zeker weten of u wel of geen DCMD heeft raadpleeg dan uw oogarts!


Nieuws