DCMD.info Belangengroep voor DCMD-patiënten

We hadden in de afgelopen periode diverse malen contact met de onderzoekers van RadboudUmc. Zij hebben helaas nog geen volledige zekerheid over wat de oorzaak van DCMD is. Het goede nieuws is, dat zij wel ideeën hebben over hoe verder gezocht kan worden. Zij willen de einddatum van het onderzoek verschuiven naar 31 december 2022  Het onderzoeksverslag van de de afgelopen jaren staat nu op deze website. Klik hier om dit te lezen

Vandaag is er veel informatie op deze website verandersd. Er zijn gegevens gewijzigd en er is ook veel informatie toegevoegd. Enkele voorbeelden zijn:

  • De financiële stand van zaken is bijgewerkt. Zie hiervoor deze pagina.
  • Enkele nieuwsberichten met de bijbehorende informatie waren van de website verdwenen. Deze kunt u nu weer lezen onder dit bericht. 
     

In december 2019 hadden wij overleg met de onderzoekers van het RadboudUmc. Daarbij werd o.a.verslag gedaan van de stand van zaken van het onderzoek en werden ook de plannen voor de komende periode besprokn. De onderzoekers zijn nog steeds optimistisch over het vinden van de oorzaak van DCMD. 

Klik hier om een uitgebreid verslag te lezen.

In juli 2020 werd door Susanne Roosing een door haar en Suzanne de Bruijn opgestelde nieuwsbrief verzonden. Iedereen waarvan het e-mailadres bij ons bekend is ontving deze nieuwsbrief. 
Als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen, meld u dan bij ons aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. wVergeet niet om eventuele wijziging van uw  e-mailadres aan ons door te geven.

De zeer lezenwaardige nieuwsbrief kunt u hier vinden.

 

Op 5 december 2019 mochten we in het Radboudumc overleggen met de onderzoekers. Er is in de afgelopen tijd veel gebeurd en er zijn belangrijke vorderingen gemaakt. We hopen u binnenkort verder te informeren en dan te kunnen zeggen, dat de onderzoekers dichter bij het vinden van de oorzaak van DCMD zijn dan ooit.