DCMD.info Belangengroep voor DCMD-patiënten

Forum

Tot medio 2015 was er een forum te gekoppeld aan de website DCMD.info. Omdat dit forum vrijwel nooit gebruikt werd en wel problemen opleverde, hebben we besloten om het op te heffen. Tijdens de DCMD-bijeenkomst in 2015 is afgesproken, dat we zouden gaan testen of de contacten via Facebook beter zouden lopen.  

JMD Plaza en LMD Plein

Omdat je voor een Facebook-groep een flink aantal mensen nodig hebt, is besloten om aan te sluiten bij JMD Plaza en LMD Plein, Facebook-groepen van de MD-vereniging. Dit zijn besloten Facebook-groepen, buitenstaanders kunnen dus niet lezen wat er geschreven wordt. Op JMD Plaza zijn zo’n 120 mensen actief.
Iedereen met een vorm van macula degeneratie kan zich aanmelden, dus ook DCMD patiënten. Je hoeft dus niet eerst lid te worden van de Macula Vereniging.
Men hoeft vooraf geen contact op te nemen met wie dan ook. Gewoon aanmelden. Frans Stoop beheert de pagina en van hem mag iedereen meedoen. Nadat je je aangemeld hebt, krijg je van hem een berichtje dat je toegelaten bent.

Eigen Facebook-groep

Enkele leden zijn bezig met de voorbereidingen van een eigen DCMD Facebookgroep. Als hierover nieuws is, wordt u op de hoogte gebracht.


Nieuws