DCMD.info Belangengroep voor DCMD-patiënten

Groep 6A van basisschool "De Molenwiek" in Haarlem schenkt de opbrengst van "Heitje voor 'n karweitje" voor DCMD-onderzoek. Met hun werk zamelden de leerlingen €50 in. Dit bedrag wordt gestort op de bankrekening die geopend is voor het DCMD-onderzoek.

Een van de leerlingen kwam op het geweldige idee om dit te doen door het artikel in "De Telegraaf" waarin ook een klasgenootje van haar genoemd werd. We bedanken we haar, alle andere leerlingen en hun juf hartelijk voor dit initiatief. Het zijn toch weer de kinderen die ons het goede voorbeeld geven. Hopelijk zal dit door vele anderen gevolgd worden.

Nathalie van der LInden bedankte de leerlingen en hun juf mede namens de DCMD-werkgroep. Enkele citaten uit haar brief staan hieronder.
“Op een van de laatste schooldagen voor de zomervakantie werd ik volledig verrast met de opbrengst van de actie Heitje voor een karweitje georganiseerd door groep 6a (op dat moment nog groep 5a)."

“De klasgenootjes die hebben deelgenomen aan de actie hebben een bedrag van 50 euro ingezameld, fantastisch! Daar zijn wij als DCMD-werkgroep erg blij mee.
Hartverwarmend hartstikke lief van jullie!!!”