DCMD.info Belangengroep voor DCMD-patiënten

Op zaterdag 18 november is er in Nijmegen een unieke familiedag voor mensen met DCMD en hun naasten. De onderzoekers Dr. De Bruijn en Dr. Roosing maar ook Prof. Cremers en Dr. Milan Phan (in samenwerking met Prof. Hoyng) zullen u informatie geven. Natuurlijk komen de nieuwste ontdekkingen in het onderzoek naar de oorzaak van DCMD aan de orde en is er gelegenheid om vragen te stellen. Graag nodigen wij u uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. U kunt dan zelf horen hoe dicht het onderzoek bij de eindstreep is. Lees hier het achtergrondartikel: De eindstreep is in zicht!

Lees hier de agenda voor de bijeenkomst op 18 november.

Er is geprobeerd de bijeenkomst zo goedkoop mogelijk te organiseren. Dankzij de medewerking van Radboudumc is dit ook gelukt. Wij willen zoveel mogelijk voorkomen dat geld anders dan voor onderzoek gebruikt wordt. Daarom moeten wij u vragen om een kleine bijdrage van €10. Een vrijwillige donatie van en groter bedrag wordt erg op prijs gesteld. Als het voor u echt niet mogelijk is om (minimaal) €10 per persoon te betalen, neem dan contact op. Zie de contactgegevens hieronder..

Als u vragen heeft, kunt u deze stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u liever telefonisch overleggen, vermeld dan uw telefoonnummer. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. Of bel zelf met Tineke van den Brandt via 06-51926672.

Het is mogelijk dat enkele familieleden of andere belangstellenden deze uitnodiging niet ontvingen. Wij stellen het zeer op prijs als u hen op de hoogte wilt brengen bijvoorbeeld door hen dit artikel door te sturen. Ook zij kunnen zich aanmelden en zijn dan van harte welkom.

Registratie voor deze bijeenkomst is gesloten. U kunt nog wel een donatie doen ten behoeve van het onderzoek.
Graag ontvangen bij uw bijdrage via Tikkie. Dat kan door op de link hieronder te klikken en uw bijdrage in te vullen:
https://tikkie.me/pay/Nederla9590/7NZ2bWmRQausD73ACKDQZG

U kunt het bedrag ook overboeken op onze bankrekening bij de Oogonderzoek Stichting NL06 ABNA 0402 4272 62  o.v.v. DCMD-onderzoek.

Download hier de flyer ter attentie van fondsenwerving voor onderzoek naar DCMD. 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.